Over ons

Over Visit Grand Prix

 

Visit Grand Prix is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen rondom de Formule 1 & MotoGP. Visit Grand Prix biedt onder andere volledig georganiseerde pakketten aan, inclusief toegang tot de races, volledige hospitality, accommodatie, vervoer en vele leuke extra's. Daarnaast is Visit Grand Prix ook gespecialiseerd in het organiseren van een pre- en afterparty tijdens een Grand Prix weekend. Alles om de beleving van een Grand Prix bezoek compleet te maken.

Visit Grand Prix staat bekend om zijn gastvrijheid en creativiteit en wordt gezien als één van de toonaangevende hospitality-partners rondom de Formule 1 en MotoGP. De evenementen van Visit Grand Prix zijn populair bij zowel nationale als internationale gasten en dragen bij aan de bijzondere sfeer en beleving van een Grand Prix bezoek.

Visit Grand Prix werkt samen met officiële Grand Prix organisaties en biedt toegang tot de beste tribunes en exclusieve VIP-diensten, waardoor bezoekers een onvergetelijke ervaring hebben voor, tijdens en na een Grand Prix evenement.

WhatsApp Image 2022-05-22 at 10.46.21 AM