GP Barcelona

2 t/m 5 juni
2023

Over GP Barcelona

De Grand Prix van Spanje wordt sinds 1991 gereden op Circuit de Barcelona-Catalunya en is hierdoor de meest recente thuisbasis van de Grand Prix van Spanje. Deze Grand Prix is niet meer weg te denken uit de Formule 1 agenda. Met een ronde lengte van 4,655 km racen de coureurs maar liefst 66 rondes over het circuit.

Visit Grand Prix beschikt tijdens de Grand Prix van Spanje over 2 exclusieve VIP-decks, namelijk El Mirador en La Vista.

 

EL Mirador is een dakterras gelegen op een heuvel en is hierdoor het meest exclusieve VIP-deck dat circuit de Barcelona-Catalunya te bieden heeft. Zoals de naam van deck al doet vermoeden biedt het deck een waanzinnig 360° uitzicht op Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

La Vista, Spaans voor 'het uitzicht', is het tweede hospitality arrangement dat Visit Grand Prix aanbiedt op circuit de Barcelona-Catalunya. Het deck wordt speciaal gebouwd voor de Grand Prix van Spanje en bevindt zich op het einde van het rechte stuk.

Op zowel El Mirador en La Vista heb je perfect zicht op de start van de race, de inhaalmanouvres op het rechte stuk en de strijd in de eerste bocht. Spektakel gegarandeerd!

Goed om te weten: tijdens de Grand Prix zijn El Mirador en La Vista uitsluitend toegankelijk voor gasten van Visit Grand Prix.