MotoGP
Barcelona

1 T/M 3 SEP 2023

Beleef de MotoGP van Barcelona vanaf het meerst exclusieve VIP-deck van het circuit: El Mirador. Kom gedurende het gehele weekend niks te kort onder de Spaanse zon met onze VIP-catering. Kortom, een uitstekende gelegenheid om je relaties eens letterlijk in het zonnetje te zetten.

Over MotoGP Barcelona

Moto GP Barcelona

De MotoGP-race van Barcelona heeft een lengte van 24 ronden en beslaat een totale afstand van ongeveer 120 kilometer. Het circuit heeft een lengte van 4,6 kilometer.

De eerste editie van de MotoGP-race van Barcelona vond plaats in 1992, en de race is sindsdien een vast onderdeel van het MotoGP Wereldkampioenschap. De recordhouder van de meeste overwinningen in de MotoGP-categorie op de Grand Prix van Barcelona is Valentino Rossi, met in totaal negen overwinningen.

 

VIP-arrangement

Voor de Moto GP bieden wij een VIP-arrangement aan voor de meeste unieke plek van het circuit genaamd El Mirador. Geniet op ons VIP-deck van de spectaculaire race met koude dranken vanuit onze bar en heerlijke gerechten van onze chefkok. Deze combinatie geeft de ideale mogelijkheid om uw relaties uit te nodigen en samen te genieten van al het spektakel dat de MotorGP te bieden heeft.

 

El Mirador

El Mirador staat bekend als de beste plek van het circuit. Het heeft namelijk een 360° graden uitzicht over het circuit en is gevestigd aan het einde van het rechte stuk. Op El Mirador heb je dus perfect zicht op de coureurs die de eerste bocht in gaan en vervolgens weer langsrijden bij bocht 6.

Goed om te weten: de plekken op El Mirador zijn uitsluitend toegankelijk voor gasten van Visit Grand Prix.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons team.